Lekker

Na een rustige nacht met langere slaap en kortere wakker momenten ben ik om 8 uur opgestaan. Ik voelde me lekker, fit, uitgeslapen. Ook de pijn was minimaal en draaglijk en bedacht me dat het wel eens lekker zou zijn voor een warm bad. Het is dit jaar tenminste 24 jaar geleden dat ik in een bad was geweest. Ik heb meteen de verpleging gebeld of dat mogelijk was. Even naar half negen werd ik geroepen, want een bad gaat niet zonder begeleiding, zeker niet het in- en uitstappen.
Het bad is zo nieuw na de verbouwing dat ik de primeur had en er moest worden gezocht hoe het nieuwe bad werkt. Met een kwartiertje kon ik me laten zakken in een 30 graden warm bad! Tjoe!! 30 graden is toch veel warmer dan ik dacht… dat is even langzaam wennen.
Na een kwartiertje dobberen trok ik aan de bel om er weer uitgeholpen te worden. Vooral de opstijgende warme, vochtige lucht veroorzaakte ademnood.
Na al die jaren wel heeeeerlijk om weer eens te doen en zeker voor herhaling met enige regelmaat vatbaar. Kan ook, want ik ben momenteel toch de enige die gebruik zal maken van het bad.

Overigens heb ik sinds gisteren ook verlichting op het terras! Ik had daar vorige week melding van gemaakt dat deze niet werkte. Gisteren is de technische dienst daarvoor langs geweest en hebben een en ander gerepareerd.
Het was wel meteen een hele vooruitgang. Voorheen moest ik me behelpen met een klein LED lampje op tafel, maar dat geeft natuurlijk geen echt ruimtelijk verlichting; je hebt licht maar eigenlijk ook weer niet.

Op in de rest van de dag. Vanmiddag én vanavond bezoek, dus de volgende weblog zal wel even op zich laten wachten.

Geef een reactie