Draad expressie

Vandaag was dan toch de grote dag aangebroken. Alle benodigdheden om aan een soldeer hobbywerkje te beginnen waren eindelijk aanwezig. Els bracht het gisteren persoonlijk langs. Voor vandaag dus naar de hobbyruimte om half tien. Aangezien ik er zelf erg veel moeite voor moet doen om de rit per rolstoel naar de hobbyruimte te volbrengen vroeg ik naar iemand die mij daarheen wilde duwen. Els wilde dat wel doen. Uiteindelijk werd het toch Marcel die mij bracht. Gaat niet alleen gemakkelijker maar ook nog sneller :-)  

Met Marcel afgesproken dat hij mij om elf uur weer zou komen halen .
In de hobbyruimte was het alleen nog een plekje zoeken om te werken en een verlengsnoer voor de soldeerbout. Dat was allemaal snel geregeld waardoor ik om tien uur al aan het werk ging. Omdat het ijzerdraad maar erg dun is (0,5 mm) en de hoeveelheid ook beperkt, koos ik voor een klein expressief werkje. Binnen het resteren uur was een aardig werkje te realiseren. De handvaardigheid om zoiets te doen ben ik in ieder geval niet verleerd.

draadexpressie1

Zoals afgesproken belde Rene, een oude kennis op om te informeren of het gelegen kwam als hij en zijn partner vanmiddag op bezoek kwamen. Ik moest dit toch afwijzen omdat Sonja zou komen en de pijn mij daarvoor ook te dominant aanwezig is. Vier mensen op bezoek wordt mij dan al snel veel te veel, zeker als het bezoek voor de eerste keer komt en vaak met veel vragen zit. Zo’n bezoek vergt veel meer van mij dan iemand als Sonja die meermaals per week komt. Donderdag belt hij terug om te horen of het dan misschien kan.

Na het middageten ging ik direct op bed om nog een dutje te doen voordat Sonja zou arriveren. Die maakte me dan ook rond half twee wakker. Ik had haar per email gevraagd om een muis mee te brengen voor de netbook, want dat werken met zo’n touchpad is toch verdraaid lastig en bij sommige dingen zelfs onmogelijk. Aldus had Sonja er een meegebracht van de blokker. € 4,95 ! Hoe is het toch mogelijk voor die prijs? Ze hadden ook draadlozen maar die moesten besteld worden. Omdat die ook zo lekker duur zijn dan maar meteen twee, kan ik aan de normale PC ook een nieuwe zetten, want de huidige begint ook te slijten.
Verder hebben we de hele middag lekker buiten gezeten en genoten van natuur, eendjes enz.
Rond vier uur ging Sonja weer naar huis. Niet veel later dook ik weer het bed in. Wederom sliep ik snel in en door tot half zes. Het uit bed komen deed weer gruwelijk veel pijn. Dat is echt niet leuk meer! Er stond al een dosis nieuwe medicatie klaar bij de computer, dus die heb ik snel ingenomen.
Al met al een aardige ochtend en middag. De avond zal verder dan ook wel rustig verlopen. Er staat geen nieuw bezoek meer in de planning.

Een gedachte over “Draad expressie

Geef een reactie