Gezellig druk en bezig

Na een rustige avond ben ik begonnen aan de gangbare nacht van slapen / wakker, ieder zo’n 1,5 uur. Zo is het ochtend geworden. Even voor acht uur kwam Verpleegkundige Marieke met de medicatie die dit maal een beetje anders is. Een medicijn is nog maar zo minimaal aanwezig, dat het via de pomp bijna niet meer te doen is. Daarom wordt het nu in één keer gespoten. Dus voortaan elke dag een spuitje auw. Heb daar gelukkig niet zoveel moeite mee. Het is maar een prikje, niet leuk maar ook niet echt erg. Tevens nieuwe wraps voor de voeten en benen die ik lekker heb laten aandoen dit maal. Het kost me steeds meer moeite om dat zelf te doen en spaar die energie liever voor andere dingen. Nadat ik Uultje met haar smartphone op internet had geholpen, werd ik ook door haar naar de hobbyruimte gereden.

Vandaag aan een nieuw draad-soldeer werkje begonnen. Een klein deel daarvan kunnen maken, toen was de tijd van 1,5 uur weer om en weer opruimen. De tijd vliegt als je bezig bent. Vele zijn zeer geïnteresseerd in wat ik aan het doen ben en komen dan kijken.
Wat het wordt is nog een verrassing en zal tot maandag moeten wachten. Op zondag is de hobbyruimte gesloten.
Toen Uultje mij weer kwam halen zei ze al meteen dat op kantoor mijn internet kennis nodig was. Dat bleek Marieke te zijn, die ook niet op internet kwam met haar smartphone. Wederom de helpende hand toegereikt en de telefoon correct ingesteld. Even later een bedankje van Marvin, die dank de hulp aan Marieke nu ook haar smartphone goed hat weten in te stellen. Tjonge..

Voor het middageten was ik weer als proefkonijn noodzakelijk om te beoordelen of
de temperatuur van het eten nu wel goed was. Inderdaad snoei heet! Het koelde echter behoorlijk snel af, waardoor de laatste restjes op het bord koud waren. Dat werd mede veroorzaakt doordat de borden niet voorverwarmd werden zoals vroeger. Het eten koelt van onderuit al af. Zo zie je maar weer wat een effect een verandering teweeg kan brengen.

Deze middag dan bezoek van Sonja en vriendin Marleen. Een gezellig middagje rustig zitten en kletsen, eendjes voeren en vooral veel aandacht voor de eekhoorn “Brammetje”, die zich regelmatig liet zien. Niet alleen ik, maar ook het bezoek vind het hier op het terras altijd heerlijk vertoeven. Dank het zonnetje dat een aangenaam zacht warme temperatuur van naar schatting 22 á 23 graden afgeeft is het nog extra aangenaam op het terras. De beide dames blijven dan ook tot bijna half vijf.

Voor de avond is er verder geen planning. Aangezien ik toch ook weer vanaf zeven uur vanochtend wakker ben, zit de kans er dik in dat ik nog ergens een kleine rustpauze inlast en het bed een uurtje opzoek. Ik zie het wel.

Geef een reactie