weer de goede kant op

Gisterenavond op tijd naar bed, om half elf lag ik erin. Vanaf dat moment tot even naar zeven vanavond allemaal kleine slaapmomenten van hooguit 1 ½ uur met daarna een uurtje of 1 a 2 wakker. Vooral het opstaan (overeind komen) gaat met veel pijn en moeite gepaard.

Ik was er vanuit gegaan dat de verpleging maandag op mijn verzoek een melding had gemaakt voor een bezoek van de arts. Toen die om twee uur nog niet was geweest, vroeg ik dit na en bleek dat dus niet zo te zijn. Alsnog werd de arts verzocht even langs te komen. De nieuwe samenstelling van medicatie in de pomp veroorzaakt veel meer en doorlopend pijn en zorgt er ook weer voor dat mijn eetlust verdwijnt. Daarop heeft de arts een nieuwe samenstelling gemaakt, die ik ongeveer een uurtje later al kreeg. De ziekte is een progressieve ziekte, dan moet de medicatie dat toch gaan volgen en kriig je een behoorlijk hogere dosis. Ik vind het prima, zolang ik maar van de pijn af kom. Nu, 5 á 6 uur later merk ik dat de werking intreedt en de pijn al behoorlijk is afgenomen. Het lijkt erop dat dit dus gaat werken.

Verder een rustige avond. Wat zitten en niks doen, even kort filmpje van youtube enz.

Toen herinnerde ik me dat ik nog geen weblog had geschreven. De laatste was al weer meer dan 24 uur geleden. Dus aan het werk!

Meer dan dit heb ik vandaag niet te melden. Het gaat weer de goede kant op.

Geef een reactie